Category Archive Swingers oslo Skudeneshavn

Bycupido shop sex leketøy på nett

Cupido shop sex leketøy på nett

cupido shop sex leketøy på nett

Det skulle hun ikke ha gjort! Dansk English Bokmål Svenska. Opret konto Bestil ny adgangskode. Ditt siste søk treff - BDSM. Sorter etter Titel Dato Sorter etter: Passiv Han gjorde akkurat det samme med den andre foten.

Masserte hver millimeter til det glødet. Avtalen Hun og mannen hadde en avtale den kvelden. Jeg har vært slem pike… Sa hun. Hun hadde vært alene i leiligheten hans og kjedet seg. Slemme piker Uansett hvor godt hun trodde hun kjente ham, var hun aldri helt sikker på hva han kunne være i stand til å gjøre med henne. Avstraffelsene Det var kona til presten som ble den nye lederen av menighetsrådet. Rektor valgte henne som vitne når han ga elevene ris. Ny vannkran Så fikk hun endelig vite hvorfor han hadde insistert på å montere en kaldtvanns--kran i den nye garasjen.

Hore og madonna Tøyet lå klart. Skinnskjørtet, nettingstrømpene, korsettet — og klypene … Brystklypene! Fysioterapeuten hennes snakket mye om prostitusjon og dobbeltmoral. Hun ble inspirert og ville starte sin egen praksis. På fjellet De dro til fjells med telt, proviant og mange forordninger. Hun likte at han tok styringen. Fredag Han satt naken på senga og ba henne legge seg på fanget hans.

Overraskelsen De hadde vært sammen i to år. Han overrasket henne med bind for øynene og en biltur til et sted hvor hun hørte flere stemmer. En «uskyldig» strandtur Han tar et tørkle opp av lommen og binder det for øynene hennes. Hun vet hva som skal skje. Knullebitch Hun var invitert med sjefen til Paris. Basert på salgstall i Cupido Shop i april Kontakt, Betalings-, leverings- og returbetingelse. Lelo Glidekrem - 75 ml Drøyt og eksklusivt glidemiddel som ikke setter flekker. Helårsabonnement til Norge 4 utgaver i året, rett hjem i postkassen.

Satisfyer - Pro Plus Vibration Heftig nytelse bølger og vibrerer gjennom kroppen. Lelo Sona - sort Sona stimulerer hele klitoris, også den delen som er inne i kroppen. Se bilder og tekster fra Cupido Shops historie! Cupidos sexleketøytips Kunsten å velge sexleketøy Kontakt, Betalings-, leverings- og returbetingelse, personvern. Fun Factory Black Line. Klassiker i ny modell og farge. Tiger - Black Line En vibrator som passer like godt vaginalt som analt med sin naturlige passform.

Massage Candle - Black pepper Duftende vokslys blir silkemyk massasje- olje når det smelter. Njoy Pfun Plug Stav av håndpolert, rustfritt stål for anal stimulering. Njoy Pure Wand Stav av håndpolert, rustfritt stål for stimulering av g-punkt eller prostata.

Mystim stålpenisring 51 mm Lekker penisring laget av polert stål. Dagens anbefalinger for kvinner. MX Fighter Gjør det selv! Suverent orgasme-verktøy for både kvinner og menn! Dagens anbefalinger for menn. Lelo Bruno Prostata Massager Prostata-stimulator med 6 vibrasjonsmoduler.

Dagens anbefalinger for par. Lyla 2 - Lilla Luksus massasjeegg med fjernkontroll. Tantus - Feeldoe Strapless "Handsfree strap-on" med vibrator - spennende muligheter for to. Tiani 3 Ny generasjon luksusvibrator for elskende par. Klassiker i ny modell. Bvibe - Rimming Plug Vibrerende analplugg med roterende perler.

Autoblow 2 Masturbator Handsfree "Blowjob robot". Dildoer, plugger og ringer. B-Balls buttplug Duo Smartballs for anal nytelse og trim.

JNaja Penisring 45 mm - sort Ergonomisk formet penisring med perineum-kiler.

Og menn blir like trøtte som kvinner - om noen skulle være i tvil. Turkish Delights Østen har gitt oss noen fantastiske erotiske klassikere.

Men likevel er vår uvitenhet om østlig seksualitet stor. Jeg ble flink til å skaffe meg orgasmer i badekaret De tidlige pressorgasmene hjalp meg til å utvikle selvfølelsen. Spenningsorgasmene fylte tomrommet frem til jeg var i stand til å bli skikkelig kjent med meg selv gjennom avslapningsorgasmer. Testosteronbehandling kan få gnisten tilbake i sexlivet Behandling med testosteron kan gi menn et bedre sexliv, men det er verken snakk om «quick fix» eller mirakelkur.

Digitalt utroskap - eller uskyldig tidsfordriv? Har DU tatt «sextech-praten» med partneren din? Har dere snakket om hva slags atferd som er akseptabel på nettet, på sosiale medier, på sms? Kjøreregler for vennskap med frynsegoder Bli enige om hvor offentlig og forpliktende forholdet skal være - og hva dere skal fortelle frynsevennen om forhold på si! Kvinnens erogene soner Kvinnens erogene soner er mangfoldige, akkurat som mannens. Malena Ivarsson forteller deg hva du kan gjøre med henne - og hvorfor.

Gutter vil lære mer om sex Gutter er proppfulle av hormoner og lyst, men blir avvist av jenter som ser på dem som barnslige. Cupidos medarbeidere som fra har lest tusener av innsendte erotiske historier, har reflektert mye omkring hva som er erotikkens funksjon og hva som er god og dårlig erotikk.

Gi barna privatliv og kunnskap! Barn har fått innskrenket sitt privatliv, og det kan i verste fall begrense muligheten til seksuell utforsking. Voksnes usikkerhet rammer barna «Som barn opplevde jeg noe som fulgte meg gjennom hele barndommen og ungdommen. Jeg måtte bli voksen for å skjønne at jeg ikke hadde gjort noe som var galt.

Slik lager du en god nettprofil Supersjekker Morten Hake mener gutta må skjerpe seg og være ærlige. Her er hans 15 viktigste råd til menn som vil ha suksess på nettet.

Kvinner flørter mest og best To av tre flørt startes av kvinner. Men noen ganger er flørten så diskret at det ser ut som om menn er i føringen. Her er de fem sterkeste flørtesignalene hennes! Hvordan forstå seg på kvinnen? Hvordan forstå seg på mannen?

Det er fem viktige årsaker til at ulik opplevelse av seksuell lyst skaper utfordringer i samliv mellom kvinne og mann. Kvinnens overgangsalder Slutten på fruktbarheten med de fysiske forandringene som skjer i kroppen, er noen til glede og andre til sorg. Hvis typen din sier han vil ha sex i kveld, hva mener han da? Du tror du vet det, ikke sant, men gjør du det?

Nøkkelen til bedre sexundervisning Sex- og HIV-opplæring som legger vekt på likestilling mellom kjønnene og maktdynamikken i parforhold er mest effektiv. Homofober tenner på menn Det er igjen bekreftet: Menn som ikke tåler homofile, blir seksuelt opphisset av å se bilder der menn har sex med menn. Cupido Club medlemmer siste 24 timer innlogget nå. Fra Cupidos arkiv Cupido har i over 30 år rapportert om seksualitetens betydning for mestringsevne, selvaktelse, livskvalitet og helse.

Erotiske noveller Bladet Cupidos lesere har skrevet over Her finner du over 1. Naturvennlige vibratorer I nyere tid, kanskje spesielt de siste årene, har vibratorene forandret seg kraftig, både i design, men også når det gjelder vibreringsmønsteret eller rytmen på selve vibreringen. Vibratorer som krever batteri er blitt sjeldnere. Nå er det de oppladbare vibratorene med kraftigere motorer som har fått sitt gjennombrudd. Alle som har eller har hatt en batteridrevet vibrator, kjenner til frustrasjonen som følger med når batteriene begynner å bli svake.

Med de oppladbare vibratorene slipper du faren for at den sakte dør like før du får klimaks. De nye vibratorene lar seg kjapt lade opp igjen, og de er også mer miljøvennlige. Nese for gode vibrasjoner Frem til ganske nylig ble styrken på vibreringen gjerne beskrevet ved å opplyse lydnivået på vibratoren. Det høres kanskje litt spesielt ut, men det er imidlertid ingen tvil om at det var de mest bråkete vibratorene som ga mest vibrasjon.

Slik er det ikke lenger. Selv de mest stillegående, oppladbare vibratorene kan gi utrolig kraftig vibrasjon. Derfor er det vanskelig å vite hvilke type vibrering du får, og hvilken styrke du kan forvente deg, dersom du ikke selv tester produktet eller kjøper det via forhandlere som gir god informasjon.

Et tips når det gjelder styrke og vibrasjon er å teste vibratoren mot nesetippen. Dersom det vibrerer så heftig at det nesten er litt ubehagelig, vet du at vibratoren er sterk nok til å pirre skikkelig på klitorisen.

Vaskeklut som støtdemper Når det gjelder pulseringen og rytmen i vibreringen må du nesten finne frem til den som passer deg best. Ofte vil en kombinasjon av vibreringsprogrammer være det beste. Vibratorene har utviklet seg fra håndsveiv og damp til batteridrevet og elektrisk. Likevel trenger ikke sterkere og mer intens vibrering nødvendigvis bare være positivt. Om gårsdagens vibratorer hadde turtall som en gammel traktor, så raser dagens vibratorer i vei som speeda racerbiler, og det kan bli for intenst for noen.

Det anbefales derfor at nybegynnere velger en vibrator som ikke har for sterk vibrasjon eller som har flere styrkenivåer. De fleste produkter i dag har flere innstillinger, og man kan velge mellom styrke på vibrasjonen og vibreringsmønster etter eget ønske og humør.

Dersom du har kjøpt en vibrator som er for heftig i anslagene, kan det hjelpe å legge en fuktig vaskeklut eller noe annet mellom klitoris og vibratoren. Viktig at leketøyet er sexy Er du nybegynner og ikke har så mye erfaring med leketøy fra før av, er det viktig at du tester deg selv litt for å finne ut dine behov og grenser. Når det kommer til form og farge, er det viktig at du velger et produkt du selv synes ser sexy ut. At et produkt er sexy, betyr ikke nødvendigvis at det har penisform.

Det viktige er at du på en eller annen måte liker formen og fargen, og kan tenke deg å bruke det når du er opphisset.

Så må du ta stilling til bruksområde. Ønsker du klitorisvibrering, kun vaginal penetrering, analpenetrering, g-punkt-stimulering, eller kanskje alt på en gang? Hvilken form ønsker du? Liker du store dildoer, små, de med ruglete form eller de helt glatte?

Kanskje ser du etter et leketøy som du kan bruke sammen med partner? Stilling ledig Stillingen var ledig, og hun hadde de ønskede kvalifikasjonene: Hun var underdanig og glattbarbert. Trekant Hun hadde to kompiser, men de hadde aldri besøkt henne samtidig. Commando Klangen i stemmen hans var blitt hardere. Han var ikke sånn i går, da var han høflig, hyggelig og konverserende.

Ladestien Hun visste at søndagsturen ville bli spesiell. Femten minutter Han var litteraturprofessor. Hun var ivrig student. De hadde bare et friminutt til disposisjon. Rideturen Kvinnen klemte pisken fast under armen og førte en hånd til munnen. Hun bet i tuppene på skinnhansken, én etter én, og trakk den av. Adventstid Hun våknet i bakrus med skjørtet i en krøll rundt livet.

Og hvem var den mannen? Kontakt Kundeservice Pressekontakt Abonnement Annonsering. Bladet Cupido Hvordan det begynte Hvem leser Cupido? Cupido Panel Cupido som e-blad. Om Cupido Cupidos manifest Cookies.

About the author

cupido shop sex leketøy på nett administrator

so far

cupido shop sex leketøy på nettPosted on10:12 pm - Oct 2, 2012

escort varberg frun knullar