Category Archive Nakenprat chat Skudeneshavn

Byhvordan barbere seg nedentil deilige pupper

Hvordan barbere seg nedentil deilige pupper

hvordan barbere seg nedentil deilige pupper

Du vil ende opp med stri og skjeggaktig hårvekst og muligheter for inngrodde hår. Betal heller noen hundrelapper mer og få deg selv vokset hvis du vil fjerne hår. Jeg er naturlig hårfri på mesteparten av kroppen, men jeg napper en del ansikthår som bryn , og deler av overleppe.

Pinsett og post-epileringskrem gir virkelig gode resultater, ser ingen grunn til at det ikke skulle virke andre steder også. Community Forum Software by IP. Vis nytt innhold Retningslinjer. Søk Avansert søk Søk i seksjon: Logg inn     Registrer deg. Fire teknologiområder Norge vil satse på Digi.

Deaktivert javascript oppdaget Du har deaktivert javascript. Side 1 av 2 1 2 Neste. Mange av kompisene mine seier at jeg har mye hår, de har selv nesten ingenting. Jeg har dysleksi, så du trenger ikke bemerke alle skrivefeilene mine Hvis man har jenter på besøk skal man selvfølgelig se en romantisk komedie.

Bli Organdonor du også! Aps til Android Iphone. Han ene stusser hele kassa, og eneste han lar være er "veiviseren". Men han har problemer med at han må gjøre det hver dag og bruke tid på å få alt "helt ned". Så voksing eller hårfjerning er vel et alternativ for å løse dette problemet.

Dette har med hvordan vi er skapt å gjøre. Men har du først begynt å trimme kjønnshårveksten, bør du fortsette med det. Det blir litt som med å sette ut mat til småfuglene Ja til "full bush"! Helt seriøst, det er kjempeopphissende, jenter! Ingen fare med en nyvasket frisert busk da , hva en spennede frøken føler seg vel og fornøyd med er nok mer viktig Noget verre med "et nyhøvlet" underliv i dobbelt forstand, osende av manne-svette etter forrige øvelse Helg, og lite annet å fundere på, og lite annet å gjøre enn å barbere seg selv.

Kan heller oppfordre folk til å opplyse om helgens partners barbering: Har fått en elsker som liker hippi-mus full buskas Jeg har foretrukket hitlerbart evetuelt en liten trekant tidligere, men har nå vokst ut en moderert bever for å tilfredsstille han. Det føles fint egentlig. Pent frisert innenfor bikinilinja og cleancut bakover hehe - så får vi se senere hva neste mann ønsker seg Spesielt likte jeg at han ikke liker helbarbert.

Det som är riktigt avtändande är när damer med hull som zornkullor är helbarberade. Säger människan Agatonsaxa som funnit sig bäst i att inte kalla sig man mer. Her må du fortolke på norsk agaton! Jeg forstår heller ikke hva du sier: Er selv mest komfertabel etter voksing, men jeg synes det er noe veldig barskt med menn som vil ha retromus.

Leste et sted at dette bare er moter og at tallsmus er på vei inn: Anders zorn vaer ei kunstner fra sverige han male dama så de så ut förr , litt store med full buskas. Jeg synns helberbert på de typ av dama aer ikke så sjarmerande. Sier mennesken Agatonsaxa som finner sig ikke bli kalt mann mere.

Spre det glade budskap! Noe av årsaken til at glatt er så pop er at jenter generelt har veldig lite guts når det gjelder dette.

Blir påvirket av andre jenter og motebildet. Tøs, kan ikke du gå foran med et godt eksempel full bush , og lobbiviere ovenfor dine venninner og dine venninners venninner, og slik kjempe for denne gosaken!? Ligger en med høna i været og så røsker de av all hårvekst både på lepper, mellom rumpeballer osv? Det er ihvertall noen som kan konkurrere ut de fleste med det å drive med andres underliv. Jeg er jo dame selv om jeg fjerner alt?

Siste jeg hadde sex med hadde fjernet alt han også og det var fantastisk deilig, fikk han helt inn.. Og BJ'en blir jo en mye bedre opplevelse! Samme for han vil jeg tro! Hehe, kropp er inn. Barbert er bare sååååååå tallet. Du skal lukte ikke parfyme , du skal være naturlig, null barbering, null sminke, null silikon, null plastiske operasjoner.

Hater dukker, digger damer: Akkurat som tallet, tallet og tallet i det forrige århundret. Men ja, hva kaller vi det første tiåret da? Hva kaller dere det? Dude - du skriver at jenter "Blir påvirket av andre jenter og motebildet. Så utrolig mange menn som sier det er fullstendig turn off med hår. Så de blir nok mest påvikret av det menn sier om saken Men det som er interessant er at denne tråden er fra !

Og det ser ut til at moten er i ferd med å snu. Sånn sett er det litt moromt at tråden ble hentet opp igjen. Kanskje preferansene virkelig er på vei tilbake til det mer naturlige? Har det endret seg? Liker å variere litt etter hva jeg har lyst til selv, morsomt å eksperimentere litt..

Trodde egentli jeg ikke likte d helt til jeg møtte en mann med skikkeli villmann brystkasse P men d viktigste er vell at mannen har selvtilitt til å være akkurat den han har lyst til å være: Hadde en kar som nappet alle hårene ove hele kroppen med pinsett!

P men neei da er vill-mannen mere MANN i mine øyne.. Vurderer å skaffe meg en merkin, da kan jeg være hårete eller skallet, alt etter som det drømmemannen min måtte foretrekke Jepp, det har jeg ;- Men generelt står jo slaget mellom buskas versus glatt, og ikke buskas versus fake buskas Here are the votes of the google-guy-jury: Full, natural bush black colour 10 points: Full, natural bush blonde colour 8 points: Hvor mange poeng kvalifiserer du til da, Elikapeka?

Nå ble jeg nysgjerrig Det er de diskvalifiserte, det ;-p Vet du hva, vi må bare treffes vi to! And now, the votes from the Mangelvarejury: Men menn bør være forsiktige med å bruke det dersom de er ømfintlige for at jenter peker mot Mighty Hong og ler. Elikapeka Da er det jo kjempedumt at du har gitt meg et svart hjerte!

Regner med at jeg kanskje har vært "ubehøvlet" ovenfor deg kanskje?? He he La meg få se ansiktet ditt her i tråden da, så får jeg se om jeg husker deg! Mer sansynlig at jeg ikke trodde du var den jeg leter etter, gitt;.. Finnes vel en del andre ting enn sveisen på saker og ting som avgjør interesse eller ikke Noen glattiser her da? Hvis du har lyst til å søke meg opp i "svarte-boka" di, er jeg i alle fall 2 år eldre enn deg Hehe, det er sikkert på svartelista mi, så da må du i såfall gi meg noe litt mer å gå på enn det;P.

Noe mer det går an å få ut av denne tråden, da? Noen som har sett pussige frisyrer? Noen som har hatt problemer med fremkommelighet pga mye buskvekst? Noen som har viklet seg fast i busken? Noen som har vært så duracellkanin at det har tatt fyr? Såg en reklame dukke opp på spotify konstant Bonsai maskin fra philips, noen som har prøvd? Nei, har ikke prøvd den. Tok en runde i badekaret med Gillette Sensor Excel på mandag. Noen dytter denne tråden opp, så da må jo noen skrive noe også, så slipper folk å bli skuffet hver gang: Det er ikke jeg som dytter opp denne, eller er så sjenert at jeg sletter innlegget med en gang.

Tar og repeterer dette, og håper det blir litt underholdning av det: S jeg er jo voksen kvinne og da skal man ha hår der nede - men som sagt, det må friseres; når det gjelder gutta så synes jeg kortklippet er penest: Ingen vil vel ha hår i maten? Det gjelder begge veier Om det eneste du gjør er misjonæren eller doggy, så har det sikkert ikke så mye å si Kan ikke noen være så snill og gi meg en eksepsjonelt god forklaring på uttrykket "hår i maten" i sammenhengen intimbarbering.

Noen hår på kjøpet av en mild vakker nytende vulva for de trygge indre selvsikre andre.. Blir jo lettere himmel-fallen her jeg nyter ferske hår i munnen fra forrige helg.. Jeg burde ha benyttet uttrykket "hår i desserten" Tingeling Noen jenter smaker som villjordbær ; Vel augusta Jeg liker heller å dra tungen over et jordbær, istedet for å dra den over et vegg-til-vegg teppe.

Så at man liker hår, gjør deg til en trygg og selvsikker mann aladin? Kan du ikke opplyse oss om andre fantastiske gode teorier også? Har en liten følelse av at dette er en liten skallet hest som snakker Teppetygging er det vel de færreste som gjør. Og selv det tilfellet jeg har hørt om er visstnok litt usikkert.

Och hur jag blir inblandad i en tråd om intimbarbering är lite skummelt: Synes å huske det svaret fra tidligere. Jag har skrivit det förr , männen får inga mellingar klagar på forum , männen skickar mellingar får inga svar klagar på forum , män får date en till date och så den tredje daten då efter månaders slit - Ohh du var lite hårig då måste jag nog tacka för mig och gå hem: Börja inte med slutet , ta det som det ligger och var nöjd att det blir något överhuvud taget: Er det egentlig noe som heter intimbarbering lenger?

Hva er det egentlig vi har igjen i livene våre som er intimt? Synes å huske ymse merkelige grenser nevnt eksplisitt på forum, og jeg på min side har nok mine. Men intimbarberingen er nok ikke blant dem: Vel, resultatene fra intimbarberingen er det jo ikke så ofte andre får se, så det er fremdeles releativt intimt. Eller, vet ikke hva slags info folk legger ut på fb for tiden Det som er intimt er det meste inni hodene våre: Og hva med litt kryddersmak?

Putt oppi en ingefærrot en stund? Og nei, det er ikke jeg som dytter denne tråden opp, men vil se litt variasjon: Har hatt rundt 30 partnere fra år, kun ÈN var ikke barbert 2 Tar de fleste vekk alt?

Fikk aldri noe svar på denne, da tor 2 jun Dritenkel å ta, Tingeling! Det er såååå teit. Fordi han virker dum når han sier det. Tingeling Kan det komme av uttrykket "eating pussy"? Ellers så er det vel ikke så mange andre sammenligninger der man får hår i munnen enn mat og oral? Jeg bruker å frisere litt, men barberer sjelden alt bort pga.

Jeg synes naturell vekst kan være turn on. Ingenting er som en velduftende fin busk, uten når skal ned å utføre oralsex da.. Noen som bryr seg om hvordan intimfrisyren deres tar seg ut når de er på badestranden? Jeg lot jungelen leve frittvilt inntil den forvilla seg inn under forhuden.

Å luke der nedi begynte å bli lite delikat. Så dagen kom, frem med saksa, kam, barbermaskin, høvel og chopchop. Noe er vel igjen, forhåpenligvis den mest vitale delen: Hmm, gjettet riktig, det var IT på jungelmannen: Og da er det definitivt hår på maten, nam nam: Jeg hadde time for voksing hos Hilde som er alfa omega på dette området, men hun var syk i dag. Fikk en uerfaren jenta som var så passe usikker og slurvet rundt om bikinisonen min huff Det blir vel reklamasjon. Og vi kan notere oss, ikke noe hår i maten: Se fra en annen tråd, http: For å holde tråden i live Men tilbake til det med hår i maten Er det noen her som en gang har vært helt glattbarbert der nede, som så har latt det gro tilbake til naturlig lengde, og som har merket etterhvert en dalende interesse fra sine sexpartnere?

Hvis ingen har testet det, er det sikkert på tide at noen gjør det? Jeg leser det skal være pynta med bling-bling der nede nå? Hva med en parykk, som nevnt ovenfor? Og i en bok The Cocka Hola Company jeg har lest barberes det visst også rundt toeren.

Den setter litt perspektiv på dette med kroppshår Liker ikke se ut som en fjortis - jeg vil være kvinne med trekant. Tungvindt å måtte ta med gressklipperen for å komme seg frem. Skal si det er hårfokus her på forumet. Ikke akkurat få tråder på førstesiden som har med hår å gjøre. Man må vel bare velge den man selv føler jeg komfortabel med..?!

Nytter ikke å ha hel buskas, om du ikke føler seg vel med det. Det mest sexye er vel uansett at personen har selvtillitten inntakt?! Selv tar jeg bort alt, og føler meg lite fresh når håret vokser ut igjen.. Har hendt jeg har takket nei til sex, bare for at jeg vet at jeg har en to dagers stubb der nede..

Tja jeg tar ikke alt , naturlig nok bikini linja så blir resten frisert. Hvis jeg finner meg en type som ikke kan leve med det ja så er ikke vi rette for hverandre enkelt å greit. Jeg foretrekker at en mann ikke er glattbarbert, jeg syntes faktisk det er ganske så usexy, men greit at det ikke vokser vilt heller. Men samtidig så er det helt opp til han hva han vil ha ene eller andre veien.

Man skal trives som den man er og blir man elsket blir man elsket slik. Men ja jeg går nå å svømmer et par ganger i uka og vil si at damer stort sett er barbert i dag unge som gamle.

Jeg tror nok noen gjør det ikke av eget ønske men fordi de føler press for å være like alle andre Dette er faktisk eit av de første spørsmålene eg spør ei jente hvis vi kommer så langt, eg har mine preferanser på hvordan eg selv skal være, men om hun foretrekker noe annet så er det greit for meg.

Og i dobbeltmoralens navn så vet eg hva eg liker hos jenta, men hun får ha det slik hun liker det best selv: Naturel er absolutt mest sexy på jenter. På gutter mener jeg glatt ser best ut. Forsiden Hvorfor velge Sukker. Kontakt oss Hvorfor velge oss? Alle innlegg Sukkerforum Intimbarbering Vis siste innlegg. Skjult ID med pseudonym Clean cut ti. Skjult ID med pseudonym pippipp ti. Skjult ID med pseudonym Hvagjørjeg ti. Skjult ID med pseudonym fnis ti. Skjult ID med pseudonym kjærlig ti.

Skjult ID med pseudonym sikker ti. Skjult ID med pseudonym kravstor ti. Skjult ID med pseudonym jente!!!! Skjult ID med pseudonym clean cut ti. Skjult ID med pseudonym femme ti. Skjult ID med pseudonym hodejeger ti. Skjult ID med pseudonym mann31 ti. Skjult ID med pseudonym xxx ti. Skjult ID med pseudonym Hingsten.. Skjult ID med pseudonym mokkisen ti. Skjult ID med pseudonym Organ ti.

Skjult ID med pseudonym buskdame? Skjult ID med pseudonym fnis on. Skjult ID med pseudonym clean cut on. Skjult ID med pseudonym Like blid on. Skjult ID med pseudonym Zitelle on. Skjult ID med pseudonym fremmed on. Skjult ID med pseudonym hmmm on. Skjult ID med pseudonym Vræl40 on. Skjult ID med pseudonym birka on. Skjult ID med pseudonym bjørk on. Skjult ID med pseudonym løven on. Skjult ID med pseudonym Doris on. Skjult ID med pseudonym sunway77 on.

Skjult ID med pseudonym Clean cut to. Skjult ID med pseudonym Organ to. Skjult ID med pseudonym kokkos to. Skjult ID med pseudonym clean cut to. Skjult ID med pseudonym Whatever to. Skjult ID med pseudonym femme fr. Skjult ID med pseudonym Organ fr. Skjult ID med pseudonym birka fr. Skjult ID med pseudonym t..

Skjult ID med pseudonym femme lø. Skjult ID med pseudonym Smily ti. Hvis det skulle skjedd er jeg redd han begynner å kle av meg, og at jeg er kåt nok til å fortsette. Men kan noen gi meg tips? Og så lurer jeg på hvordan det e å runke en gutt? Har egentlig veldig lyst til å runke han! Det er noen som ønsker å barbere seg nedentil, men slett ikke alle gjør det.

Det er noe du må kjenne på selv om du ønsker å gjøre eller ikke. Noen fjerner litt hår, mens andre fjerner alt. Uansett er det noen tips som kan være lurt å følge hvis du skal barbere underlivet:. Det varierer fra gutt til gutt hvordan han liker å bli runket, så her må dere prøve dere frem. Spør gjerne gutten om hvordan han liker det! Det vanligste er at gutter runker ved å trekke forhuden frem og tilbake over penishodet. Det kan være lurt å fukte penishodet først, så friksjonen ikke blir så stor, bruk f.

Hvordan grep gutten liker og hvor raskt det skal gå varierer fra gutt til gutt, så da må dere som sagt prøve dere frem. Når det gjelder hvordan man skal suge en gutt, er det også her veldig ulikt hvordan gutter liker det. Igjen kan det være fint å spørre gutten hvordan han liker det. Det er lurt at du begynner forsiktig, f.

Trekk forhuden tilbake om han synes det er godt det vet du kanskje om dere allerede har onanert sammen.

Gay spanking aylar lie adult, Dating chattesider cupido dk Sex webcam svart liten ungdoms xxx Bondage kvinners videoer homofile videoer fra India dating sites hvordan å bruke et sexleketøy for menn Sex levende Chet amatør porno.

Online dating statistikk sexy skolejente film Diskret hookup nettsteder. Aylar lie video hvordan barbere seg nedentil menn - escort Da skulle også menn stelle seg ordentlig nedentil, og helst være glatte. Kontaktannonser norge erotikk historier FÃ¥ rett relativt sent sin personlighet som jeg morris er omrÃ¥det engasjerende hvis vel det blir isolert fra dharmadude!

Shemale shemale porno xnxx funker også for gutter som får samme type kviser i ansiktet ved barbering. Gratis russisk dating sexleketøy for g-punktet.

Det har seg sånn at, jeg har googla litt om barbering nedentil, for å finne ut hva som er se noen av filmene til aylar, de viser ganske bra hva som er et godt. Posted on By aylar lie blogg barbert nedentil 0 comments Hvordan få Beste mobiler. Russisk porno hvordan barbere seg nedentil Gay spanking aylar lie adult Dating chattesider cupido dk Sex webcam svart liten ungdoms xxx Bondage kvinners videoer homofile videoer fra India dating sites hvordan å bruke et sexleketøy for menn Sex levende Chet amatør porno.

Hinterlasse eine Antwort Antworten abbrechen. Under puberteten begynner kjønnshormoner å herje i kroppen, noe som fører til at kroppshåret endrer karakter. MagZen by Webulous Themes. Aylar lie video hvordan barbere seg nedentil menn - erotiske Er liksom ikke Og hvordan skal jeg barbere meg der? Og fordi jeg vet, første gang jeg  Mangler: Norske kvinner mann søker aylar lie video barbering nedentil menn Myfrecams massasje happy ending oslo Mote på nett norge kvinneguiden forum seksualitet Norge sex chat cam sex chat Aylar lie blogg sengekanten chat Homofile noveller paradise hotel norge Massasje jenter vi menn pikene Mote på nett norge eldre sex Tinder norge erotiske dikt.

Og barberte brystkasser; liker bedre puddel enn kaktus her også jeg: Da er det andre grunner til at hun ikke føler seg sexy, og å behodel den ville ikke fått henen til å føle seg mer sexy. Du er inne på noe når du konstaterer at det varierer, men endel menn gir da også blanke i en dames selvfølelse og komfort i vurderingen av hvorvidt hun er sexy eller ikke, særlig hvis vi tenker marked for kun sex og ikke for potensiell livspartner.

Og det markedet er ganske stort. Tar gjerne imot medalje for det klør som faen.. Håper det blir bedre etter hvert! Tror dere at en busk kan ha vært en viktig medvirkende årsak til at en langvarig date trakk seg? Han foreslo helt i starten å bidra ved å ta saken i egne hender Noe jeg høflig avslo. Jeg stusset selv litt med saksa, men ikke noe mer. Jeg var hele tiden mer interessert enn han, og lurer på om dette faktisk er så viktig at det kan ha vær EN av grunnene til at han til slutt trakk seg.

Nei tror ikke det er en av grunnene til at han trakk seg Men hva du tenker om dette er viktigere Ikke bry deg om hvorfor han gikk Må legge til at han var svært opptatt av sex, og at han forsøkte oralsex en gang i 5 sekunder, men gjentok det aldri Ville det kunne være en medvirkende årsak til å trekke seg? Smily - ja, jeg er villig til å endre dette hvis det er viktig for den jeg bryr meg om LoL jeg ler godt her. Ja hvis busken ikke faller i smak så er det slutt.

God damn lol En mann som er seriøs kan ærlig talt ikke henge seg opp i det da. Greit at han kan komme med meninger, det må han få lov til. Men å gjøre det til en problemsak er latterlig.

Det får meg til å undre meg over hva enkelte søker i et forholdl. Og ikke minst om kravene. Jeg søker et forhold skråstrek pulepartner med ei glattbarbertmus lol. Det burde kanskje bli et krav som burde følger med i en profil. Er det slik i dag at vi ikke trenger noe annet en en kosebamse. Et forhold er bare en penere måte å legge det frem på. Det å si at man ønsker seg et seriøst forhold.

I bunn og grunn egentelig betyr at vi søker noen å ha seriøs sex med. Det er egentelig forholdet som blir det store problemmet , Forde det er ikke det man har behov for. Vi klarer oss veldig fint uten. Er en gutt ja. Og i den store sammenheng betyr ikke buskaset en dritt, punktum. Hva en liker osv er jo en annen sak Ingenting er bedre om du har rett, Rebel. At det ikke hadde noe med saken å gjøre Men jeg ønsker å vite hvordan ulike gutter faktisk tenker om dette uavhengig av hva de kanskje "burde" tenke.

Som ble startet fordi jeg fikk spørsmål om jeg var barbert ganske tidlig uten å ha møtt fyren. Og da begynte jeg å lure på om dette var viktig for flere Og det ser jeg jo at det er. SÅ begynte jeg å tenke tilbake Og -Kunne noen teoretisk gått tilbake dersom dere visste at det nå var annereledes? Jeg tror godt det kan ha noe med saken å gjøre. Det er klart at seksuelle preferanser spiller en stor rolle i valg av partner.

Hvis man føler at det ikke er match på det området, som er såpass viktig for de fleste av oss, så hjelper det kanskje ikke at mange andre ting passer. Hvis man er en ihuga glatt mus-elsker, vil man antakeligvis ikke innlede et forhold til ei som ikke vil prøve å barbere musa si en gang.

Dette kan vel kanskje ikke sies å ha noe med krav å gjøre en gang. Det handler vel mer om å finne noen som passer preferansemessig? Hvordan noen ønsker å være neden til må forbli en personlig sak. Men man må kunne akseptere at andre har sine meninger om hva de synnes er best eller finest.

Men det må forbli opp til personen selv å avgjøre om de ønsker å forandre seg. For mannes del så blir det å kunne respektere den avgjørelsen. Vi må ikke rette oss etter krav fra motparen hvis det får oss til å føle oss unaturlige eller uvell. Fint at det ikke er viktig for deg, Rebel Men det handler ikke om eiendom og mangel på respekt.

Han fortsatte jo å date meg en god stund likevel, så for all del - han respekterte at jeg ikke gjorde det. Jeg hadde ingen sterke meninger om det heller, men jeg visste ikke det var så vanlig. I min naivitet, trodde jeg det var noe pornostjerner og et par til drev med Derfor lurer jeg på om det KAN ha vært med på å avskrive meg som partner videre, noe Bjørk åpner for. Vil ny kunnskap på feltet kunne endret på lysten din til å treffe noen igjen?

Kanskje gjelder det både gutter og jenter? Lurer på om jeg skal hinte til eks-daten etter all den nye visdommen jeg har fått, her Hmm, det går jo litt begge veier dette her. Hvis det er veldig viktig for han, kan du da gjøre det?

Hvis det er veldig gode grunner for deg til å beholde buskaset ditt, kan han leve med det? Eller kan dere møtes på midten. Kortklippet trekant ihht bikinilinja, og barbert lengere nede? MEN, hvis det er sin livsledsager en leter etter så kan jeg virkelig ikke skjønne at det er en stor sak! Det vitner om at en ikke har vært i langvarig forhold tidligere. Ser jo større utfordringer med barn, bosted osv osv Er vel litt av det som debatert i en annen tråd ang krav. Ja ser hva Bjørk sier.

Hun har jo rett i det ho sier. Sex er en viktig del av et forhold. Å vi har forskjellige ritualer innenfor det med sex. Men det burde ikke være så viktig at man må være nødt til å gå til det steget at det føles unormalt.

Det er greit at man vil prøve ulike ting , men det må være greit at man ikke liker alt heller. Jeg tro det er mange som har det som kan kalles for plikt sex bare for å tilfedstille forholdet sitt. Trodde bare ikke det var vanlig og tok derfor ikke tilbudet hans om å leke frisør alvorlig. Jeg bare tenker i etterkant at det kanskje VAR viktig for ham, likevel.. Meg er det IKKE viktig for, og kunne gjerne gjort det akkurat slik han ønsket - om det hadde betydd noe.

Vet at mye i livet er mye viktigere Men han var i tvil lenge om å gå ut eller ikke, vi hadde ingen konflikt eller uoverensstemmelser.

Derfor tenker jeg nå litt om jeg gjør. Kanskje kan det ha fått vektskåla til å vippe mer enn jeg skjønte? Det er greit at ting er litt skjørt i starten, men tenker det lå andre ting i vektskåla fra før Mer konkret svar enn de du allerede har mottatt, får du ikke uten at du spør mannen det gjelder direkte. Tom, det er jo akkurat det jeg lurer på. Om dette er så viktig for mange at det ikke er helt fjernt å spørre en stund etterpå Eller å sende meding med hint om at nå er ting annerledes Om han syntes det var turn off, men likte meg godt ellers, er det vel ikke umulig?

Jeg vet ikke hvorfor han fadet ut Skjønner at du synes nok er nok om et tema som er såpass lite signifikant i livet. Du og jeg har faktisk det til felles at vi ikke synes dette er viktig i det hele tatt. Det som derimot er viktig for meg er personen som ble borte. Det jeg søker å se er om vi kan ha hatt så ulik oppfatning om nettopp hva som er viktig i livet. Jeg fikk tre svar på spørsmålet om noen ville kunne gått delvis på grunn av dette, deriblant fra deg.

Jeg takker for det. Om andre tenker annerledes, hadde vært interessant å vite. Om alle synes spørsmålet er fullstendig uinteressant, forsvinner tråden nedover listen av seg selv Noe å tenke over: Vennen, jeg tror det er på tide å bevege seg videre Buskete eller ikke er ikke spørsmålet her Og jeg er fortsatt uenig med alle dem som sier at busken ikke er spørsmålet her.

Det kan det godt være. Jeg vet at jeg nok ikke hadde orket å være i et forhold med en partner som hadde helt andre seksuelle preferanser enn meg selv, dvs. Hva som fikk denne mannen til å trekke seg kan vel bare han selv svare på, men at det er mulig å trekke seg for det man anser som forskjeller i seksuelle preferanser er helt klart.

Hjelper ikke å være vel og bra på alle områder om det ikke fungerer tenningsmessig vel? Busk eller ikke busk kan også være en tenningspreferanse. Ta frem en slikkepinne og slikk på den en stund, la den så falle ned på et hårete pledd og ta den så inn i munnen gjenn. Hva er best, med eller uten pels? Kom til å tenke på Rud og Rye, tror jeg de heter. De to norske karene som skulle utfordre Gilette på barberfronten.

Trust is clean shaved Kanskje han ikke stoler på deg.. Gillette har ikke så altfor høye tanker om mannen i alle fall Når de påstår at en barberhøvel er The best a man can get: I USA for få år siden, markedsførte Gilette ansikteabrbering for kvinner.

Hadde de lyktes, ville de nærmest doblet markedet sitt. Det sier jo litt om hvilke interesser som råder, ikke sant? Og hvem sitt ærend vi løper. Men hvorfor har noen menn da skjegg? Dette har med hvordan vi er skapt å gjøre. Men har du først begynt å trimme kjønnshårveksten, bør du fortsette med det. Det blir litt som med å sette ut mat til småfuglene Ja til "full bush"!

Helt seriøst, det er kjempeopphissende, jenter! Ingen fare med en nyvasket frisert busk da , hva en spennede frøken føler seg vel og fornøyd med er nok mer viktig Noget verre med "et nyhøvlet" underliv i dobbelt forstand, osende av manne-svette etter forrige øvelse Helg, og lite annet å fundere på, og lite annet å gjøre enn å barbere seg selv. Kan heller oppfordre folk til å opplyse om helgens partners barbering: Har fått en elsker som liker hippi-mus full buskas Jeg har foretrukket hitlerbart evetuelt en liten trekant tidligere, men har nå vokst ut en moderert bever for å tilfredsstille han.

Det føles fint egentlig. Pent frisert innenfor bikinilinja og cleancut bakover hehe - så får vi se senere hva neste mann ønsker seg Spesielt likte jeg at han ikke liker helbarbert. Det som är riktigt avtändande är när damer med hull som zornkullor är helbarberade. Säger människan Agatonsaxa som funnit sig bäst i att inte kalla sig man mer. Her må du fortolke på norsk agaton! Jeg forstår heller ikke hva du sier: Er selv mest komfertabel etter voksing, men jeg synes det er noe veldig barskt med menn som vil ha retromus.

Leste et sted at dette bare er moter og at tallsmus er på vei inn: Anders zorn vaer ei kunstner fra sverige han male dama så de så ut förr , litt store med full buskas.

Jeg synns helberbert på de typ av dama aer ikke så sjarmerande. Sier mennesken Agatonsaxa som finner sig ikke bli kalt mann mere. Spre det glade budskap!

Noe av årsaken til at glatt er så pop er at jenter generelt har veldig lite guts når det gjelder dette. Blir påvirket av andre jenter og motebildet. Tøs, kan ikke du gå foran med et godt eksempel full bush , og lobbiviere ovenfor dine venninner og dine venninners venninner, og slik kjempe for denne gosaken!?

Ligger en med høna i været og så røsker de av all hårvekst både på lepper, mellom rumpeballer osv? Det er ihvertall noen som kan konkurrere ut de fleste med det å drive med andres underliv. Jeg er jo dame selv om jeg fjerner alt?

Siste jeg hadde sex med hadde fjernet alt han også og det var fantastisk deilig, fikk han helt inn.. Og BJ'en blir jo en mye bedre opplevelse! Samme for han vil jeg tro! Hehe, kropp er inn. Barbert er bare sååååååå tallet. Du skal lukte ikke parfyme , du skal være naturlig, null barbering, null sminke, null silikon, null plastiske operasjoner.

Hater dukker, digger damer: Akkurat som tallet, tallet og tallet i det forrige århundret. Men ja, hva kaller vi det første tiåret da? Hva kaller dere det?

Dude - du skriver at jenter "Blir påvirket av andre jenter og motebildet. Så utrolig mange menn som sier det er fullstendig turn off med hår. Så de blir nok mest påvikret av det menn sier om saken Men det som er interessant er at denne tråden er fra ! Og det ser ut til at moten er i ferd med å snu. Sånn sett er det litt moromt at tråden ble hentet opp igjen.

Kanskje preferansene virkelig er på vei tilbake til det mer naturlige? Har det endret seg? Liker å variere litt etter hva jeg har lyst til selv, morsomt å eksperimentere litt.. Trodde egentli jeg ikke likte d helt til jeg møtte en mann med skikkeli villmann brystkasse P men d viktigste er vell at mannen har selvtilitt til å være akkurat den han har lyst til å være: Hadde en kar som nappet alle hårene ove hele kroppen med pinsett!

P men neei da er vill-mannen mere MANN i mine øyne.. Vurderer å skaffe meg en merkin, da kan jeg være hårete eller skallet, alt etter som det drømmemannen min måtte foretrekke Jepp, det har jeg ;- Men generelt står jo slaget mellom buskas versus glatt, og ikke buskas versus fake buskas Here are the votes of the google-guy-jury: Full, natural bush black colour 10 points: Full, natural bush blonde colour 8 points: Hvor mange poeng kvalifiserer du til da, Elikapeka?

Nå ble jeg nysgjerrig Det er de diskvalifiserte, det ;-p Vet du hva, vi må bare treffes vi to! And now, the votes from the Mangelvarejury: Men menn bør være forsiktige med å bruke det dersom de er ømfintlige for at jenter peker mot Mighty Hong og ler. Elikapeka Da er det jo kjempedumt at du har gitt meg et svart hjerte! Regner med at jeg kanskje har vært "ubehøvlet" ovenfor deg kanskje??

He he La meg få se ansiktet ditt her i tråden da, så får jeg se om jeg husker deg! Mer sansynlig at jeg ikke trodde du var den jeg leter etter, gitt;..

Finnes vel en del andre ting enn sveisen på saker og ting som avgjør interesse eller ikke Noen glattiser her da? Hvis du har lyst til å søke meg opp i "svarte-boka" di, er jeg i alle fall 2 år eldre enn deg Hehe, det er sikkert på svartelista mi, så da må du i såfall gi meg noe litt mer å gå på enn det;P. Noe mer det går an å få ut av denne tråden, da?

Noen som har sett pussige frisyrer? Noen som har hatt problemer med fremkommelighet pga mye buskvekst? Noen som har viklet seg fast i busken? Noen som har vært så duracellkanin at det har tatt fyr? Såg en reklame dukke opp på spotify konstant Bonsai maskin fra philips, noen som har prøvd?

Nei, har ikke prøvd den. Tok en runde i badekaret med Gillette Sensor Excel på mandag. Noen dytter denne tråden opp, så da må jo noen skrive noe også, så slipper folk å bli skuffet hver gang: Det er ikke jeg som dytter opp denne, eller er så sjenert at jeg sletter innlegget med en gang. Tar og repeterer dette, og håper det blir litt underholdning av det: S jeg er jo voksen kvinne og da skal man ha hår der nede - men som sagt, det må friseres; når det gjelder gutta så synes jeg kortklippet er penest: Ingen vil vel ha hår i maten?

Det gjelder begge veier Om det eneste du gjør er misjonæren eller doggy, så har det sikkert ikke så mye å si Kan ikke noen være så snill og gi meg en eksepsjonelt god forklaring på uttrykket "hår i maten" i sammenhengen intimbarbering. Noen hår på kjøpet av en mild vakker nytende vulva for de trygge indre selvsikre andre.. Blir jo lettere himmel-fallen her jeg nyter ferske hår i munnen fra forrige helg..

Jeg burde ha benyttet uttrykket "hår i desserten" Tingeling Noen jenter smaker som villjordbær ; Vel augusta Jeg liker heller å dra tungen over et jordbær, istedet for å dra den over et vegg-til-vegg teppe. Så at man liker hår, gjør deg til en trygg og selvsikker mann aladin?

Kan du ikke opplyse oss om andre fantastiske gode teorier også? Har en liten følelse av at dette er en liten skallet hest som snakker Teppetygging er det vel de færreste som gjør. Og selv det tilfellet jeg har hørt om er visstnok litt usikkert. Och hur jag blir inblandad i en tråd om intimbarbering är lite skummelt: Synes å huske det svaret fra tidligere. Jag har skrivit det förr , männen får inga mellingar klagar på forum , männen skickar mellingar får inga svar klagar på forum , män får date en till date och så den tredje daten då efter månaders slit - Ohh du var lite hårig då måste jag nog tacka för mig och gå hem: Börja inte med slutet , ta det som det ligger och var nöjd att det blir något överhuvud taget: Er det egentlig noe som heter intimbarbering lenger?

Hva er det egentlig vi har igjen i livene våre som er intimt? Synes å huske ymse merkelige grenser nevnt eksplisitt på forum, og jeg på min side har nok mine. Men intimbarberingen er nok ikke blant dem: Vel, resultatene fra intimbarberingen er det jo ikke så ofte andre får se, så det er fremdeles releativt intimt. Eller, vet ikke hva slags info folk legger ut på fb for tiden Det som er intimt er det meste inni hodene våre: Og hva med litt kryddersmak?

Putt oppi en ingefærrot en stund? Og nei, det er ikke jeg som dytter denne tråden opp, men vil se litt variasjon: Har hatt rundt 30 partnere fra år, kun ÈN var ikke barbert 2 Tar de fleste vekk alt?

Fikk aldri noe svar på denne, da tor 2 jun Dritenkel å ta, Tingeling! Det er såååå teit. Fordi han virker dum når han sier det.

Tingeling Kan det komme av uttrykket "eating pussy"? Ellers så er det vel ikke så mange andre sammenligninger der man får hår i munnen enn mat og oral? Jeg bruker å frisere litt, men barberer sjelden alt bort pga.

Jeg synes naturell vekst kan være turn on. Ingenting er som en velduftende fin busk, uten når skal ned å utføre oralsex da.. Noen som bryr seg om hvordan intimfrisyren deres tar seg ut når de er på badestranden? Jeg lot jungelen leve frittvilt inntil den forvilla seg inn under forhuden. Å luke der nedi begynte å bli lite delikat.

Så dagen kom, frem med saksa, kam, barbermaskin, høvel og chopchop. Noe er vel igjen, forhåpenligvis den mest vitale delen: Hmm, gjettet riktig, det var IT på jungelmannen: Og da er det definitivt hår på maten, nam nam: Jeg hadde time for voksing hos Hilde som er alfa omega på dette området, men hun var syk i dag. Fikk en uerfaren jenta som var så passe usikker og slurvet rundt om bikinisonen min huff Det blir vel reklamasjon.

Og vi kan notere oss, ikke noe hår i maten: Se fra en annen tråd, http: For å holde tråden i live Men tilbake til det med hår i maten Er det noen her som en gang har vært helt glattbarbert der nede, som så har latt det gro tilbake til naturlig lengde, og som har merket etterhvert en dalende interesse fra sine sexpartnere? Hvis ingen har testet det, er det sikkert på tide at noen gjør det?

Jeg leser det skal være pynta med bling-bling der nede nå? Hva med en parykk, som nevnt ovenfor? Og i en bok The Cocka Hola Company jeg har lest barberes det visst også rundt toeren. Den setter litt perspektiv på dette med kroppshår Liker ikke se ut som en fjortis - jeg vil være kvinne med trekant.

Tungvindt å måtte ta med gressklipperen for å komme seg frem. Skal si det er hårfokus her på forumet. Ikke akkurat få tråder på førstesiden som har med hår å gjøre. Man må vel bare velge den man selv føler jeg komfortabel med..?!

Nytter ikke å ha hel buskas, om du ikke føler seg vel med det. Det mest sexye er vel uansett at personen har selvtillitten inntakt?! Selv tar jeg bort alt, og føler meg lite fresh når håret vokser ut igjen.. Har hendt jeg har takket nei til sex, bare for at jeg vet at jeg har en to dagers stubb der nede.. Tja jeg tar ikke alt , naturlig nok bikini linja så blir resten frisert. Hvis jeg finner meg en type som ikke kan leve med det ja så er ikke vi rette for hverandre enkelt å greit.

Jeg foretrekker at en mann ikke er glattbarbert, jeg syntes faktisk det er ganske så usexy, men greit at det ikke vokser vilt heller. Men samtidig så er det helt opp til han hva han vil ha ene eller andre veien. Man skal trives som den man er og blir man elsket blir man elsket slik. Men ja jeg går nå å svømmer et par ganger i uka og vil si at damer stort sett er barbert i dag unge som gamle. Jeg tror nok noen gjør det ikke av eget ønske men fordi de føler press for å være like alle andre Dette er faktisk eit av de første spørsmålene eg spør ei jente hvis vi kommer så langt, eg har mine preferanser på hvordan eg selv skal være, men om hun foretrekker noe annet så er det greit for meg.

Og i dobbeltmoralens navn så vet eg hva eg liker hos jenta, men hun får ha det slik hun liker det best selv: Naturel er absolutt mest sexy på jenter. På gutter mener jeg glatt ser best ut. Forsiden Hvorfor velge Sukker. Kontakt oss Hvorfor velge oss? Alle innlegg Sukkerforum Intimbarbering Vis siste innlegg.

Skjult ID med pseudonym Clean cut ti. Skjult ID med pseudonym pippipp ti. Skjult ID med pseudonym Hvagjørjeg ti. Skjult ID med pseudonym fnis ti. Skjult ID med pseudonym kjærlig ti. Skjult ID med pseudonym sikker ti. Skjult ID med pseudonym kravstor ti. Skjult ID med pseudonym jente!!!! Skjult ID med pseudonym clean cut ti. Skjult ID med pseudonym femme ti. Skjult ID med pseudonym hodejeger ti. Skjult ID med pseudonym mann31 ti.

Skjult ID med pseudonym xxx ti. Skjult ID med pseudonym Hingsten.. Skjult ID med pseudonym mokkisen ti. Skjult ID med pseudonym Organ ti. Skjult ID med pseudonym buskdame? Skjult ID med pseudonym fnis on. Skjult ID med pseudonym clean cut on.

hvordan barbere seg nedentil deilige pupper Litt vanskelig på ryggen? Jeg opplevde en mann en gang som hadde barbert brystkassen sin Det har seg sånn at, jeg har googla litt om barbering nedentil, for å finne ut hva som er se noen av filmene til aylar, de viser ganske bra hva som er et godt. Mens kvinnen ser mye mer lik ut en småjente. Skjult ID med pseudonym dude lø.

About the author

hvordan barbere seg nedentil deilige pupper administrator

so far

hvordan barbere seg nedentil deilige pupperPosted on10:12 pm - Oct 2, 2012

knulla skåne stor kuk i fittan