Category Archive Kvinne søker menn Stord

Bychat.eros sex chatt

Chat.eros sex chatt

chat.eros sex chatt

Kanskje utilgivelig, hvem vet hvor grensene hennes går og når tilitten er brutt. Hadde mye tillitsproblemer med exen min, var gravid og hormonell og godtok hans forklaringer på ting som skurra. Men pga hormoner og de skulle roa seg ned så godtok jeg mye, han var å på eros, nakenprat fant også profiler på nett han lagde 8 dager etter barnet vårt ble født. Dette fant jeg ut når barnet var ca 1,5 år, og alt jeg hadde satt spørsmålstegn med var tull og betydde ingenting påsto han.

Det ble brudd og jeg angrer som en hund at jrg ikke dro da magefølelsen sa det første gangen, er ikke lett å bryte opp når barnet er født. Sier ikke det er sånn for deg, men ikke kjøp dem at det er hormoner og du overreagerer. Krev full åpenhet på tlf regning, hvem han har kontaktet og åpen tlf, facebook , mail osv.

Har han ikkr noe å sjule er det ikke noe problem, og du vil føler deg tryggere og ksn bygge opp tilitten igjen. Men hva skjedde da du registrerte deg som gjest HI? Kunne du logge deg på etterpå og se samtalene du hadde hatt, selv om du bare var gjest? Om han har slettet loggen på alle disse i dag, så lyver han så det renner av ham om han sier dette er første og eneste gang. Ikke bare om han har vært på denne siden, men andre, lignende sider.

Jeg ba han komme seg til helvete hjem fra jobb med en gang! Dette skal han virkelig få oppklare for meg! Han er på vei hjem nå, men jeg er i sjokk og i tillegg hormonell! Dere har ikke sex sammen og sexchatting kan være spennende saker i seg selv so dekker behovet. Fant nettopp ut at han hadde lagt til flere av disse damene på snap!

Så nå har jeg pakket bagen og er på vei hjem til foreldrene mine. Fy faen så rotten det er mulig å bli! Han har jobbet masse overtid i de siste mnd også, uten at jeg har merket at han har fått bedre lønninger. Det var leitt å høre HI. Dessverre er mange både menn og kvinner sånn at de ikke vil innrømme feil før de blir trengt opp i et hjørne, og det å tilstå er siste utvei.

Forstår at du føler deg bedratt. Ta litt tid hjemme hos foreldrene dine nå, og ikke snakk med ham i dag eller i morgen. Du trenger litt tid til å fordøye det som har hendt.

Godt at han har innrømmet det han har gjort. Om han har jobbet mye overtid, men ikke har fått mer i lønn så er det nok enda mer han ikke har fortalt deg også, dessverre: Selv om dette er forferdelig vondt så er det bedre at du får vite det nå enn senere. Ta en dag eller to og tenk deg godt om hva du ønsker videre. Håper du begynner å komme over det verste sjokket, og at du får lagt en god plan for tiden fremover. You need to be a member in order to leave a comment.

Sign up for a new account in our community. Already have an account? Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Sign in to follow this    Followers 4. Prev 1 2 Next Page 2 of 2. Anonym bruker   posts. Posted February 24, Vel, om du ikke "får noe mer ut av ham" må du jo trekke dine egne slutninger. Man får ikke "registrert seg som gjest" - så da vet du at han lyver om den saken.

Han hadde ikke fortalt deg dette om han ikke hadde vært uheldig og blitt fersket. Gjentatte postinger av samme innlegg såkalt "spamming" , forsøk på avsporing av debatten eller på annen måte ødelegger debatten.

Innlegg er ikke skrevet på norsk, svensk, dansk eller engelsk. Inneholder reklame, forsøk på å selge produkter, verving til organisasjoner eller lignende. Innlegget sprer bevisst usannheter eller på annen måte oppfattes som upassende.

Ansvarlig redaktør og administrerende direktør: Personvernerklæring og informasjonskapsler cookies Kopiering av materiale fra VG Nett for bruk annet sted er ikke tillat uten avtale. Logg inn Registrer ny bruker. Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler les reglene her kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget.

VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes. Du må være logget inn for å bruke denne funksjonen. Logg inn Ny bruker? Eros chat og lignende Har vært innom Eros chat og et par lignende steder og finner det samme overalt Det er jo nesten som alle andre chatèr, akkurat det samme folket hele tiden og det snakkes jo nesten bare tull der.

Jeg prøvde å komme i kontakt med noen for litt erotisk prat sammen med min samboer, men ingen ga respons overhode og dette var flere ganger. Når jeg snakker om erotisk prat, så mener jeg ikke bare såkalt "griseprat". For det meste er det nok også bare fjortiser der og "gamle griskaller" Spørsmål: Er det egentlig noen vits i denne typen chatèr og fins det egentlig noen i dag som man kalle seriøs i så måte? Eros-chat er for desperate tapere For å si det rett ut.

Jeg er verken en taper eller desperat og hvis du leser mitt inlegg, så hadde du kanskje skjønt det. Mener ikke noe vondt med den første linja, men jeg blir ganske forbannet når innlegg blir så usakelige Jeg sa ikke at DU var en desperat taper, du har jo samboer? Oppdager du bilder og filmer som er ulovlig lagt opp vennligst hjelp oss ved å. Join Now Member Login. Classifieds All Classifieds Search. Video Chat Video Chat. Photos All Photos Top Photos. Klokken er over midnatt.

Jeg ligger i senga. Pus ligger ved siden av meg, så jeg bare ligger og ser på at han koser seg der han ligger. Jeg sender noen dirty bilder på snapchat til[

chat.eros sex chatt Krev full åpenhet på tlf regning, hvem han har kontaktet og åpen tlf, facebookmail osv. Chat.eros sex chatt vi ble fort skuffet og gikk ut igjen som de fleste seriøse på dette området sikkert også gjør. Det er enkelt å registrere seg og det er gratis. Bli medlem av en gruppe Hadde mye tillitsproblemer med exen min, var gravid og hormonell og godtok hans forklaringer på ting som skurra. Posted February 25,

Du får også tilgang til Forum, får oversikt over dine venner og kan og kan sende private meldinger til andre registrerte brukere. Det er enkelt å registrere seg og det er gratis. Har du enda ikke sikret ditt alias?

Det er enkelt, gratis og tar maks 3 minutter. Registrer ditt alias her. Log Inn Skriv inn ditt brukernavn og passord for å logge inn Brukernavn. Velkommen til nye Eros Chat! Når du registrerer deg blir du bedt om å trykke på en link i en e-post som vi sender til deg. Dette er for å unngå spam og falske registreringer. Enkelt brukere rapporterer om at de ikke har fått slik e-post.

Vær nøye med å sjekke spam-folderen din. E-posten ligger med stor sansynlighet der. Gå til denne siden og lage en konto. Skriv inn ditt alias i feltet Alias og du vil få beskjed hvis aliaset er allerede brukt av andre. Hvis du ikke får noen feilmelding har du sikret deg et alias. Første mann til mølla. Dette er ett gratis nettsamfunn med erotisk video chat.

Her kan du lage deg profil, laste opp bilder og filmklipp  av. Håper du får en hyggelig og het stund hos oss. Du velger deg ett kallenavn som så brukes på nettstedet. Oppdager du bilder og filmer som er ulovlig lagt opp vennligst hjelp oss ved å. Join Now Member Login. Classifieds All Classifieds Search. Video Chat Video Chat. Photos All Photos Top Photos. Det er enkelt å registrere seg og det er gratis.

Har du enda ikke sikret ditt alias? Det er enkelt, gratis og tar maks 3 minutter. Registrer ditt alias her. Log Inn Skriv inn ditt brukernavn og passord for å logge inn Brukernavn. Hjem Forum Medlemmer 68, Media Viser 1 - 19 av 19 innlegg. Jeg, leter etter sex partner denne helgen her, ta å kontakt meg på LindaKarlsen gmail.

Linda Karlsen her, en gammel kvinne fra Alta som søker etter mye sprell, ta gjerne kontakt med meg på e-posten min som er LindaKarlsen gmail.

About the author

chat.eros sex chatt administrator

so far

chat.eros sex chattPosted on10:12 pm - Oct 2, 2012

tina escort solna kåta kvinnor bilder