Category Archive Bbw hunter Bryne

Bystor dildo samleie med mensen

Stor dildo samleie med mensen

stor dildo samleie med mensen

Ved å beholde vibratoren, vil man oppdage at det er en stor lettelse å kunne avslutte med «den gamle trofaste», men det man egentlig gjør er å torturere seg selv ved å unnlate å gi kroppen den stimuleringen den faktisk ønsker. Etter all denne innsatsen for å pensjonere vibratoren, husk at innen du er i midten av eller i slutten av trettiårene, er en vibrator et godt hjelpemiddel.

Og når du er i førtiårene, er den en selvfølge og nærmere overgangsalderen, en nødvendighet! I tillegg til at den kan holdes i hånden kan vibratorer festes på møbler eller kroppen med bodytape for å gi flere alternativer, sier Stine Kühle-Hansen, seksualunderviser ved amoroteket. Jeg oppfordrer som regel kvinner til å kjøpe en liten effektiv klitorisvibrator, og ha denne i hånden selv under pulingsen, eller ta den fram når hun føler for noe mer, sier Cecilie Kjensli, sexinspirator og innehaver av Cpunktet.

Er det en større vibrator det er snakk om, er det bare å klemme den inn, for i sengen som ellers i livet gjelder det å være løsningsorientert, ifølge sexinspiratoren. Best er det likevel om hun tar kontroll over den selv, som for eksempel når hun sitter øverst, sier Kjensli. Kühle-Hansen blir ofte kontaktet av kvinner som ikke klarer å få orgasme på andre måter enn med en kraftig vibrator på kjønnsorganet. Noen ganger er det partneren som tar kontakt, som føler at han kommer til kort. Noen våger ikke fortelle partneren hva som skal til for at de skal oppnå høyest mulig nytelse og orgasme.

Den tredje gruppen er de som ikke er sjenerte eller hemmet, men som synes det tar for lang tid uten vibrator. I den andre kategorien har kroppen blitt innstilt på kraftig stimulering og gir kun respons på denne kraften. I den tredje kategorien er det utålmodige kvinner som vil ha mye og mange orgasmer, og dette er lettere med en vibrator, sier Kühle-Hansen.

De fleste har likevel sin måte å gjøre det på, men klarer man å variere får man større variasjonsbredde i parsexen, sier Isachsen. Hun foreslår at man varierer hvilke stimuli man trenger. Det vil si at man varierer hvilke sanser og rekvisitter som gir nytelse, men minner samtidig om at man må være tro mot seg selv og egne behov slik at man ikke ramler av lasset og bare betjener partnerens nytelse og helt glemmer sin egen.

Seksualunderviseren forteller at en teknikk sjelden fører til begrensninger i seg selv, men kan inkluderes eller videreutvikles slik at den kan nytes sammen med partner. Hun ser det som en fordel å ha mer enn én teknikk, fordi det gjør det lettere å dele nytelsen med partneren. Dodson skriver på egne nettsider at det i teorien er mulig å endre det onanimønsteret man har, men fraråder at man prøver på det.

Istedet anbefaler hun å inkorporere det mønsteret man har i parsexen , også dersom dette skulle inkludere en vibrator:. Dersom du ønsker å gå fra en vibrator til din egen eller partners manuelle berøring eller hans oralsex, gi vibratoren din til en venn og start den lange, orgasmeløse reisen.

Før du eventuelt kommer frem, må du involvere alle de fantasiene du kan komme opp med og prøve alle stillinger i boka, mens du håper på å komme. Dette kan ta måneder eller ikke skje i det hele tatt og da vil du oppleve det som et nederlag. Å gå uten orgasmer, mens han får sine orgasmer, er hva jeg kaller mangel på intimitet. Betty Dodson, gir råd om hvordan bruke vibratoren under partnersexen i sin bok Orgasms for two: The joy of partnersex.

Hun skriver at de posisjonene som fungerer best for ulike par vil avhenge av deres kroppstype, alder, og fleksibilitet. Også kjent som misjonærstillingen. Kvinnen kan bruke fingrene eller en liten batteridrevet vibrator for klitorisstimulering, og dersom han står på knærne får hun også plass til et massasjeapparat, en såkalt wand-vibrator.

Det må vel kunne gå ann? Da kan dere jo ha håndsex begge to. Har full forståelse at hun ikke vil tilfredsstille deg disse dagene, for hvor morro er det når man er sprekkferdig av kåthet og man tilfredsstiller partneren og ikke får noe selv?

Da blir man jo bare frustrert. Nei, her måbegge parter vise litt forståelse. Skjønner deg ganske godt jeg. Når jeg har mensen, er kåtheten på sitt verste, men er ikke så mye å gjøre med det. Men jeg tar gjerne hånden fatt på mannen jeg. Følesen av å være kåt er jo deilig og man får til de grader igjen når uka er omme. For meg virker det som at damer er veldig delte på dette området. Noen synes det er greit å gi mannen en omgang uten at de selv får noe tilbake under mensen, mens andre igjen synes det er uaktuelt å gi noe hvis man ikke får noe tilbake.

Selvølgelig hjelper jeg gutten litt når det røyner på under den verste perioden under menstruasjonen. Ihvertfall hvis man er skikkelig glad i den man er sammen med.

Skjønner også at gutter ikke blir overopphisset av blod. Kjæresten min vil heller ikke ha sex under mensen, og det er greit det. Nå har jeg forøvrig bare sånn 3,5 dager med mensen da, så mange dagene er det ikke. Tror forøvrig det kommer av at jeg trener flere ganger i uken. Det var etter at jeg begynte med det, at den gikk fra fem dager til bare tre og en halv.

Uansett, jeg pleier av og til å gi han oralsex under mensen, det varierer egentlig veldig. Noen ganger har han '"tørke" sammen med meg, mens andre ganger ikke. Dette er virkelig ikke noe å lage en stor sak ut av. Man må respektere hverandres grenser, det er viktig. Jeg blir veldig kåt under mensen Men kjæresten min syns det er ekkelt med mensen bare noen snakker om mensen blir han kvalm så da vil jeg absolutt ikke ha sex med han i denne perioden, vil jo at han skal bli tent og ikke omvendt Jeg pleier å gi han et par blowjobs denne uka med mensen også gir han meg litt ekstra når jeg er ferdig med mensen..

Hvis kjæresten min ikke hadde hatt noe imot det tror jeg ikke jeg ville kjørt brannbil uansett, syns det blir litt flaut og grisete Har ikke noe spesielle råd til deg da, men Du kan jo si du skal gi henne litt ekstra når mensen er ferdig, hvis hun kan gi deg litt under mensen? Problemet blir jo at dette begynner å bli en følelsesmessig greie. Vet jo at det ikke er uvanlig at jenter gir noe uten å få noe tilbake under mensen, så hvorfor nekter dama mi det samme?

Er hun ikke tilstrekkelig glad i meg? Slik føles det ihvertfall. Fatter ikke at hun skal nekte å gi, og kun tenke egen behov når hun vet jeg ikke er veldig glad i blod. Hadde hun vært ekstremt glad i meg, hadde hun jo ikke tenkt slik. Det er ikke uvanlig, nei, men ei heller er det unormalt at noen jenter ikke vil gi og gi uten å få noe tilbake.

Det er jo bare menneskelig igrunn. Personlig så orker jeg ikke å være en slags tjenestemaskin bare fordi jeg har mensen. Det forekommer aldri noen perioder hvor han tilfredsstiller meg uten å få noe tilbake en uke av gangen, så hvorfor skal det være annerledes for meg?

Dere kan jo eventuelt gjøre en avtale om at hun gir deg det du vil ha når hun har mensen og uken etterpå bytter dere. Det er du vel villig til? Eller er du ikke tilstrekkelig glad i henne? Selv har jeg liten sexlyst under mens, og jeg har ingen problemer med å gi uten å få i den perioden. Men jeg kan faktisk skjønne at kjæresten din som er så kåt under mens ville bli veldig frustrert av å tilfredstille deg for så å ligge helt utilfredsstilt tilbake.

Jeg er litt usikker på hvorfor du mener hun skal respektere dine ønsker, samtidig som du surmuler over at hun ikke vil oppfylle dine lønsker mot sin vilje? Det må vel være greit at dere begge klarer dere selv i den perioden om dere ellers har et fint sexliv?

Hos oss så hender det nok fleire ganger når eg har mensen at eg hjelper min kjære uten å få noke igjen for det. Men det er fordi eg elsker å sjå gutten min komme, og vil gjere det godt for han. Men på slutten av perioden, når verste delen av blodet er vekke så hjelper han meg gjerne og.

Det er viktig å ha respekt for kvarandre, vi er alle forskjellige. Synes ho viser lite respekt for deg og dine meiningar, og må sei meg enig med andre; prøv å komme fram til eit kompromiss som begge kan leve med.

Frustrerende at jeg skal bli så ufattelig kåt under mensen! Likevel ønsker verken jeg eller typen å ha samleie akkurat da, men det skjer at vi onanerer hverandre i det minste. Jeg gir han spesielt mange BJ's denne perioden - hvorfor? Jo, fordi jeg er så kåt at jeg kan ikke ligge unna Nå får jo jeg masse ut av å gi BJ også, så har ikke noe spesielt behov for å få noe tilbake, men såklart, får jeg, så er det pluss i boka og kryss i taket.

Tror ikke det er så mange som tenner på mensblod gitt, og du kan jo faktisk la være å se på det? Ferskt blod lukter ingenting. Hva med sex i dusjen? Synes dessuten forslaget hennes er supert, og du er vrang Hun har i hvert fall prøvd å komme med en løsning, og om du bytter ut dildoen med en vibrator og kun bruker den utvendig så blir det ikke så mye søl heller.

Sett i en tampong hvis hun blør mye. Kjæresten min har null problemer med å ha sex når jeg har mensen dusjer før og etterpå , men det hender også at jeg bare suger eller runker ham - sexlivet er akkurat sånn som når jeg ikke har mensen mao.

You need to be a member in order to leave a comment. Sign up for a new account in our community.

Dersom det å ha på en penisring på noe tidspunkt medfører smerte, ubehag eller tap av følelse, ta den av umiddelbart, advarer Presthus. Dette fordi en penisring forhindrer blodet i å forlate penis og dersom den er svært stram over lengre tid, kan man risikere priapism, en smertefull tilstand hvor ereksjonen ikke vil forsvinne. Priapism krever umiddelbart besøk hos legen. Damer kontakter meg fordi det gjør vondt under samleie, og årsaken er ofte at de ikke produserer nok fukt selv, og da er det klart at det lugger.

Pulings er mye bedre med glidemiddel og det gjelder selvfølgelig også for sexleketøy. Et par dråper er nok, sier Cecilie Kjensli. Hjelpemiddelet er jo i utgangspuntet helt tørt og for at det ikke skal bli for høy friksjon, er det viktig å tilføre glidemiddel.

Når du benytter glidemiddel sammen med kondomer skal det være vannbasert eller silikonbasert. Bruk ikke oljebasert glidemiddel som for eksempel babyolje, vaselin og så videre. Spør din lege eller på apoteket hvorvidt kondomer kan benyttes sammen med salve eller vagitorier, står det å lese på RFSUs egne nettsider. Noen av verdens beste produsenter av plugger i silikon anbefaler faktisk å bruke silikonglid sammen med sine plugger.

Dersom man derimot har en dildo eller vibrator som ikke er i prosent ren silikon, kan den reagere med silikonglidemiddel og smelte, påpeker Terje Presthus. Man kan kjøpe rensemidler, hvilket ikke er nødvendig, men hvis du foretrekker det så kjøp noe som ikke inneholder sprit. Du vil ikke ødelegge den naturlige bakteriefloraen din i skjeden som kan gi deg et irritert og sviende underliv, sier Cecilie Kjensli.

Sexleketøy i andre myke materialer må man ikke koke, da de vil smelte. En av de vanligste feilene folk gjør er for øvrig å drukne vibratoren sin. Er den ikke vanntett, så tåler den ikke å få batterikassen eller kontrollenheten senket under vann, sier Presthus. Skal du benytte sexleketøy på en partner, så gjør heller ikke som man ofte ser på film. Hardt og brutalt er sjelden et godt sted å starte når det gjelder sexleketøy, sier Terje Presthus.

Og gjør noe vondt, er det noe som er galt, sier han. Enkelte materialer, spesielt «kunstig hud» realskin og cyberskin, red. Putt heller ikke vibratoren rett i skuffen etter bruk, vask og tørk den ordentlig med mildt såpevann eller vibratorrens. Oppbevar heller ikke sexleketøy i ulike myk plast eller «kunstig hud»-materialer liggende inntil hverandre. Enkelte av disse materialene kan reagere på hverandre og smelte sammen, sier Presthus.

Tålmodigheten er ganske dårlig når man er opphisset og vil få ting å virke, og det er ikke få ganger jeg har hjulpet fortvilede og skuffede damer som tror de har fått en defekt vare. De blir kjempeglade og litt forlegne når de forstår problemet. Litt sånn som da pc'en kom på markedet. Folk glemte å plugge inn stikkontakten, sier Cecilie Kjensli. Da gjelder det bare å ikke rote bort laderen, tilføyer Kjensli. Hva gjelder materialer og lignende har klikk. Det samme gjelder realskin og cyberskin - alt som skal ligne mest mulig på ekte hud.

Dette er blandinger av plast og mykningsmidler som du ikke har noen garanti for hva inneholder, og som gjerne kan være miljøgifter du ikke ville puttet i munnen, låter oppfordringen til Ida Jackson i en tidligere artikkel. Ida Jackson, en av forfatterne bak boken Jenter som kommer anbefaler leketøy i materialene silikon - som både kan kokvaskes, desinfiseres og kjøres i oppvaskmasin, hardplast - som går i oppvaskmaskin og kan desinfiseres, samt glass, akryl og metall.

I ettertid ble dette gjenstand for en diskusjon på klikk. Hva gjelder dokumentasjon er det fremdeles studien fra , utført av det danske Miljøministeriet, som vektlegges. Man er dog senere blitt mer oppmerksom på at man kan bli utsatt for ftalater fra mange ulike kilder, og at flere stoffer har samme effekter og at man derfor kan legge effektene sammen. En samlet uttalelse fra to vitenskapelige utvalg forventes sendt til EU-kommisjonen i desember Verdt å vite er det også at selv om det snakkes mye om CE-merking i forbindelse med sexleketøy, så sier ikke denne europeiske standarden noe om innholdet av ftalater.

Jeg vet ikke hvorfor man skal foretrekke CE-merket sexleketøy. Hvis det dreier seg om leketøy til barn anbefaler vi CE-merket, men sexleketøy skal ikke CE-merkes som leketøy til barn. Jeg tror det beste er å spørre i butikken om produktet inneholder ftalater, sier kjemiker Shima Dobel i det danske Miljøministeriet. Ellers så bør man vurdere litt i forhold til kvaliteten. Er det veldig billig så må man nødvendigvis gå ut i fra at kvaliteten ikke er så bra og bør spørre seg om man egentlig vil bruke slike leketøy og utsette kroppen sin for det, sier Tore Holte Follestad.

Så infeksjonsfare som følge av bestemte sexleketøy eller materialer er ikke et tema hos dere? Hva gjelder ftalater og sånne ting så er det noe med å være oppmerksom på hva man ønsker å utsette kroppen sin for. Vil du ikke omgis ftalater ellers og for eksempel unngår å gi barna dine leker inneholdende ftalater, da vil du kanskje ikke bruke sexleketøy som inneholder ftalater heller. Det er ikke noe annerledes, sier han. Selv om det snakkes mye om CE-merking i forbindelse med sexleketøy, så sier ikke denne europeiske standarden noe om innholdet av ftalater.

Terje Presthus i Erotikknett. Uansett, jeg pleier av og til å gi han oralsex under mensen, det varierer egentlig veldig. Noen ganger har han '"tørke" sammen med meg, mens andre ganger ikke.

Dette er virkelig ikke noe å lage en stor sak ut av. Man må respektere hverandres grenser, det er viktig. Jeg blir veldig kåt under mensen Men kjæresten min syns det er ekkelt med mensen bare noen snakker om mensen blir han kvalm så da vil jeg absolutt ikke ha sex med han i denne perioden, vil jo at han skal bli tent og ikke omvendt Jeg pleier å gi han et par blowjobs denne uka med mensen også gir han meg litt ekstra når jeg er ferdig med mensen..

Hvis kjæresten min ikke hadde hatt noe imot det tror jeg ikke jeg ville kjørt brannbil uansett, syns det blir litt flaut og grisete Har ikke noe spesielle råd til deg da, men Du kan jo si du skal gi henne litt ekstra når mensen er ferdig, hvis hun kan gi deg litt under mensen?

Problemet blir jo at dette begynner å bli en følelsesmessig greie. Vet jo at det ikke er uvanlig at jenter gir noe uten å få noe tilbake under mensen, så hvorfor nekter dama mi det samme? Er hun ikke tilstrekkelig glad i meg? Slik føles det ihvertfall. Fatter ikke at hun skal nekte å gi, og kun tenke egen behov når hun vet jeg ikke er veldig glad i blod. Hadde hun vært ekstremt glad i meg, hadde hun jo ikke tenkt slik.

Det er ikke uvanlig, nei, men ei heller er det unormalt at noen jenter ikke vil gi og gi uten å få noe tilbake. Det er jo bare menneskelig igrunn. Personlig så orker jeg ikke å være en slags tjenestemaskin bare fordi jeg har mensen. Det forekommer aldri noen perioder hvor han tilfredsstiller meg uten å få noe tilbake en uke av gangen, så hvorfor skal det være annerledes for meg? Dere kan jo eventuelt gjøre en avtale om at hun gir deg det du vil ha når hun har mensen og uken etterpå bytter dere.

Det er du vel villig til? Eller er du ikke tilstrekkelig glad i henne? Selv har jeg liten sexlyst under mens, og jeg har ingen problemer med å gi uten å få i den perioden. Men jeg kan faktisk skjønne at kjæresten din som er så kåt under mens ville bli veldig frustrert av å tilfredstille deg for så å ligge helt utilfredsstilt tilbake.

Jeg er litt usikker på hvorfor du mener hun skal respektere dine ønsker, samtidig som du surmuler over at hun ikke vil oppfylle dine lønsker mot sin vilje? Det må vel være greit at dere begge klarer dere selv i den perioden om dere ellers har et fint sexliv? Hos oss så hender det nok fleire ganger når eg har mensen at eg hjelper min kjære uten å få noke igjen for det.

Men det er fordi eg elsker å sjå gutten min komme, og vil gjere det godt for han. Men på slutten av perioden, når verste delen av blodet er vekke så hjelper han meg gjerne og.

Det er viktig å ha respekt for kvarandre, vi er alle forskjellige. Synes ho viser lite respekt for deg og dine meiningar, og må sei meg enig med andre; prøv å komme fram til eit kompromiss som begge kan leve med.

Frustrerende at jeg skal bli så ufattelig kåt under mensen! Likevel ønsker verken jeg eller typen å ha samleie akkurat da, men det skjer at vi onanerer hverandre i det minste. Jeg gir han spesielt mange BJ's denne perioden - hvorfor? Jo, fordi jeg er så kåt at jeg kan ikke ligge unna Nå får jo jeg masse ut av å gi BJ også, så har ikke noe spesielt behov for å få noe tilbake, men såklart, får jeg, så er det pluss i boka og kryss i taket.

Tror ikke det er så mange som tenner på mensblod gitt, og du kan jo faktisk la være å se på det? Ferskt blod lukter ingenting. Hva med sex i dusjen?

Synes dessuten forslaget hennes er supert, og du er vrang Hun har i hvert fall prøvd å komme med en løsning, og om du bytter ut dildoen med en vibrator og kun bruker den utvendig så blir det ikke så mye søl heller. Sett i en tampong hvis hun blør mye. Kjæresten min har null problemer med å ha sex når jeg har mensen dusjer før og etterpå , men det hender også at jeg bare suger eller runker ham - sexlivet er akkurat sånn som når jeg ikke har mensen mao.

You need to be a member in order to leave a comment. Sign up for a new account in our community. Already have an account? Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Home Familie, samliv og seksualitet Seksualitet Sex under mensen » Familie, samliv og seksualitet » Seksualitet. Sign in to follow this    Followers 0. Guest Gjest   0 0.

Report post  ·  1. Posted March 6, Hva er folks oppfatninger rundt dette? Share this post Link to post Share on other sites. Guest KateW   0 0. Report post  ·  2. Som du indirekte sier at sex med mens er Har jeg vondt, og det blør masse, så har jeg ikke lyst. Report post  ·  3. Report post  ·  4. Report post  ·  5. Report post  ·  6. Report post  ·  7.

Teriyaki

: Stor dildo samleie med mensen

NORSK AMATØR SEX FUCKBOK Pulings er mye bedre med glidemiddel og det gjelder selvfølgelig også for sexleketøy. Her er de billigste forbrukslånene. Samtidig så er orgasmer den veste smertelindring for meg når jeg har mens. Guest Kavring   0 0. Mannen posisjonerer seg innunder bena hennes med ansiktet vendt mot henneliggende på siden. Posted March 6,
GAMLE PORNOFILMER PORNO SWINGERS Mega porno wand vibrator
SENSUELL MASSASJE OSLO WEBCAMCHAT Gay porn norway mia gundersen porno
Eskorte tromsø erotiskenoveller Kjøp kondomer svenska porno
Vaarin   6. Kvinnen kan bruke fingrene eller en liten batteridrevet vibrator for klitorisstimulering, og dersom han står på knærne stor dildo samleie med mensen penis forlenger ladyboysex også plass til et massasjeapparat, en såkalt wand-vibrator. Så det blir for dumt om hun forlanger at du skal pule eller slikke henne mens blodet strømmer på. Hvis flammen blir grønn, er det klor og sannsynligvis PVC i plasten. Det er mange tabber som gjøres og kan gjøres når det kommer til sexleketøy. Selv om det snakkes mye om CE-merking i forbindelse med sexleketøy, så sier ikke denne europeiske standarden noe om innholdet av ftalater. stor dildo samleie med mensen

About the author

stor dildo samleie med mensen administrator

so far

stor dildo samleie med mensenPosted on10:12 pm - Oct 2, 2012

thaimassage malmö tantra japansk sex massage